ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Η αφήγηση της χριστουγεννιάτικης ιστορίας των αμπελώνων μας, θα ξεκινήσει με μία σούπα σελινόριζας σερβιρισμένη σε ξινόμηλα.
Θα ακολουθήσουν καπνισμένες γαρίδες σε προζυμένιες πίτες ψημένες στη φωτιά, αρωματισένες με λάδι μαραθόριζας.
Έπειτα κόκκινες χριστουγεννιάτικες δαντέλες παντζαριού με σταφίδες.
Εδώ θα σας ζητήσουμε να επιλέξετε την αντικρυστά ψημένη στη φωτιά πανσέτα Μαύρου Χοίρου Ολύμπου ή το αργομαγειρεμένο μοσχάρι που θα συνοδεύονται από άγρια χόρτα και ψημένα χειμωνιάτικα λαχανικά.
Η αφήγηση θα ολοκληρωθεί με το επιδόρπιο που θα είναι ψημένα στη φωτιά μανταρίνια με γλυκιά κρέμα κάστανου.
* τα πιάτα δεν θα σερβίρονται στο τραπέζι, θα σερβίρονται από... τη φωτιά...
TA ΚΡΑΣΙΑ
Το μενού θα συνοδεύεται από τις νέες εμφιαλώσεις των
και τα κόκκινα μας
Ημερομηνία εκδήλωσης: Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021
Ώρα προσέλευσης: 12:30-13:00
Κόστος συμμετοχής: 55 ευρώ / άτομο
Τοποθεσία: https://goo.gl/maps/5YLviucimMFLe94MA
Λίγα λόγια για τη Nomade et Sauvage
H Nomade et Sauvage σχεδιάζει σύνθετες γαστρονομικές εμπειρίες εμπνευσμένες από τη Φύση, το ελληνικό φυσικό & πολιτιστικό περιβάλλον. Η φιλοσοφία τους διέπεται από το σεβασμό της φυσικής παραγωγής και της εποχικότητας. Στις παρασκευές τους αξιοποιούν άγριες τροφές και βότανα. Χρησιμοποιούν αποκλειστικά τοπικά παραδοσιακά προϊόντα ή όπως ονομάζονται «προϊόντα μικρής διαδρομής» (circuits courts alimentaires). Σχεδιάσανε και κατασκευάσανε όλο τους τον εξοπλισμό εμπνεόμενοι από τη ζωή των Νομάδων που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την μετακίνηση και την εναρμόνιση σε κάθε τόπο. Η γαστρονομική πολυπλοκότητα της ελληνικής υπαίθρου και η ποικιλομορφία των τοπίων, εμπνέουν και συνθέτουν τα πιάτα τους.
Η είσοδος επιτρέπεται αυστηρά και μόνο σε όσους διαθέτουν Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης σε ισχύ. Στην είσοδο θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών και εγγράφου ταυτοπροσωπίας (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο). Όσοι δεν έχουν μαζί τους τα συγκεκριμένα έγγραφα δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος.